Linnen för alla tillfällen – från festtoppar till baslinnen

Linnen, linnen, linnen. Ett annat plagg som finns i så många olika utföranden är svårt att hitta. I butikerna ser vi olika mönster, färger och material och vi kan använda linnet till många olika tillställningar. Men hur gör man igentligen då? Hur får man ihop den perfekta outfiten med ett linne?

För att organisera denna artikel så kommer du få läsa om linnet från dess allra nerkläddaste form till dess mest uppklädda form.

Linnet som mysplagg

Linnet gör sig perfekt som just mysplagg av många olika anledningar. Väljer du att sova i ett linne så är risken att du blir för varm under natten minimal samtidigt som du inte behöver sova naken om du inte vill det. Linnen finns ofta i väldigt enkla modeller för en liten peng så det kan vara värt att köpa hem några att ha att variera mellan, se till att du köper linnen som du verkligen tycker är bekväma om de ska användas som myskläder!

Linnet som vardagsplagg

På sommaren är för många linnet ett basplagg. Ett linne + ett par shorts blir en perfekt outfit för vardagliga tillfällen, som att handla eller kanske åka till stranden.

Till vardags kan enklare linnen passa bra, men lämna myslinnena hemma. Försök att hitta ett linne med något mönster, eller med en spännande passform för att göra plagget mer intressant än ett enfärgat mys-linne. Till just sommaren kan också maglånga linnen passa jättebra! Para ihop det med en högmidjad underdel så får du lätt och snabbt en bekväm outfit som ser genomtänkt ut.

Linnet i arbetet

För dig som inte jobbar i uniform eller särskilda arbetskläder och alltså får bestämma dina kläder i jobbet själv så kan linnet absolut vara ett alternativ. Att tänka på är dock att linnet inte passar på alla arbetsplatser då det kan anses som lite för avklätt att visa axlarna inom vissa arbetsgrupper. För att ändå kunna bära ett linne så kan du bära en kavaj eller kofta över, vilket ändå bara gör att outfiten ser mer genomtänkt ut då lager på lager ger ett mer stilsäkert intryck. Leta efter linnen med små eleganta detaljer så som fastsydda pärlor eller fina volanger. Till jobbet passar ofta enfärgat bäst.

Linnet till fest

För fester finns det linnen i överflöd! Här finns det igentligen inga begränsningar, välj det du själv gillar. Paljetter, glitter och starka färger är något som med fördel kan bäras till fest. En löst sittande glittrig topp med smala axelband tillsammans med en tight kjol och ett par snygga skor är en klassisk festoutfit som alltid går hem. Vill du istället bära byxor så finns det bodies som ser ut som linnen och som dessutom har fördelen att de sitter på plats hela kvällen, oavsett hur vilt du dansar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *