Härliga harembyxor och massor med outfit-förslag

För dem som spenderar hela dagarna i jeans och trånga byxor kan haremsbyxor verka främmande. En byxa som inte sitter åt och som låter dig röra dig helt fritt, låter perfekt va?

Haremsbyxor kommer och går som trend, men de finns ändå alltid kvar i bakgrunden. Idag har många välkända klädkedjor haremsbyxor i sina kollektioner, och vill man ha ett bredare utbud så finns det specialbutiker som verkligen kan haremsbyxor och som har något för alla. Dessa butiker brukar också kunna erbjuda bättre kvalité och fler modeller.

Det finns ett antal olika modeller av haremsbyxor, en del har extremt lös passform som gör att byxan i princip bara är en påse med två hål för benen och ett för kroppen, men det finns också de som är tighta längs benen men som har ett litet häng runt midjan och grenen. En del haremsbyxor har färgglada mönster och en del är enkelt enfärgade i basfärger som svart, beigt och vitt.

Mönstrade haremsbyxor

Den som väljer ett par haremsbyxor med något fint mönster på får det ganska lätt att få ihop en fin outfit. En enkel topp till passar bra, och den får gärna sitta tight om byxorna är väldigt lösa. Det skapar kontraster och gör att outfiten blir välbalanserad.

De mönstrade byxorna är också bra för att skapa bohemska outfits. Se till att välja ett par haremsbyxor med pastelliga färger eller få färger för att få till denna look. En enkel vit topp passar bra till och som skor kan man med fördel välja ett par naturfärgade sandaler eller ballerinaskor.

Enfärgade haremsbyxor

Enfärgade haremsbyxor är de som går att styla på flest sätt. Till dessa passar också tightare tröjor kanske bäst, men du kan gärna bära en lösare kofta över för att skapa fler lager i outfiten.

Ett par svarta haremsbyxor kan också bli en perfekt festoutfit. Om du har ett par haremsbyxor som är midjehöga så kan du styla dessa med en crop-top och ett par fina skor. Lägg till lite fina accessoarer och du är i hamn för den perfekta festoutfiten. Att bära just haremsbyxor till fest är inte bara snyggt, utan också riktigt bekvämt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *